Her er medarbejderen, de fleste virksomheder vil give alt for at få, men hun er vores!

Vores Majken Dahl Andersen er den type, som fx ’Ude og Hjemme’ ville elske at skrive en artikel om. Nu gør vi det for dem.

I vores administration har hun det vigtige ansvar, at vi modtager vores løn til tiden, og at vores hovedtelefon besvares. Det får hun topkarakter for, og så klarer hun endda også vores IT og meget andet, som man normalvis ikke vil kunne forvente af en kontorassistent. Vores Majken Dahl Andersen er den type, som fx ’Ude og Hjemme’ ville elske at skrive en artikel om. Nu gør vi det for dem.

Majken havde kun lige lagt studenterhuen på hattehylden, da hun fuld af energi begyndte i lære i vores administration. Det var ikke velovervejet fra hendes side. Senere blev hun nemlig udredt og kom i behandling for ADHD.

ADHD er kort forklaret en hjerneforstyrrelse, der bl.a. kommer til udtryk ved koncentrationsbesvær, og af den grund kan rutinekrævende kontorarbejde ofte være en stor udfordring. Omvendt er personer med ADHD også ofte impulsstyrede, hvilket understøtter, hvorfor Majken havnede hos os.

Held i uheld, synes vi. Til gengæld kan udenforstående nærmest kun kan få øje på Majkens mange uheld. De er netop af den slags, der kan sælge ugeblade.

Majken har fx mistet sin bror alt for tidligt. Og trods sine kun 34 år har hun allerede fået en gastric bypass og været i alkoholafvænning. Ikke nok med det; senest har hun fået bortopereret sin storetå. Dette som en drastisk kulmination på syv fejlslagne operationer indenfor to år pga. noget så simpelt som en nedgroet negl.

Har det slået hende ud? Selvfølgelig har det påvirket Majken. Hun er jo ingen robot, selvom man nogle gange skulle tro det. Og har vi været den forsmåede arbejdsgiver imens? Nej, slet ikke! Til eksempel har Majken under sit sygefravær været i daglig kontakt med os. Med sin bærbare i skødet, benet oppe og masser af Läkerol-pastiller indenfor rækkevidde har hun bl.a. lavet løn hjemme fra sin stue i Sdr. Rind.

Faktisk er vi overbeviste om, at hun i samme periode sikrede sig online-forbindelse til de håndboldkvinder, hun i fritiden er træner/holdleder for. Konkret gælder det to seniorhold i Søndermarkens IK og et ungdomshold i Asmild FH.

Det var også kun ganske kort, at hendes feminint afstemte Opel Corsa i hvid og pink holdt stille. For Majken er virkelig en kvinde, der i bogstavelig forstand giver den gas. I år begyndte hun at dyrke Folkerace, som mange sammenligner med ’Zulu Djævleræs’, og hun røg lynhurtigt på vinderskamlen. Det har glædet kæresten Michael, der er mekaniker og har introduceret hende for sporten.

Corsaen har endnu ikke fået plads på Majkens hud blandt de andre tatoveringer, hun har. De dækker ellers alle over en personlig fortælling, hvoraf nogle er mere selvforklarende end andre. Fx VFF’s grønne kløver, der afslører Majken som inkarneret fodboldfan.

Spændt efter Corsaen kunne tatovøren passende opstrege Majken og Michaels campingvogn og heri gøre plads til særligt to betydningsfulde kvinder i Majkens liv. Den ene i skikkelse af hendes mor, den anden i skikkelse af Margit, der efter hele 21 år på kontoret hos os, gik på pension forrige år.

Heldigvis er der længe til Majkens pensionsalder. Vi håber i den forbindelse, at hun mindst går efter sølvet, når hun til vinter kan skrive 12,5 år på sit CV som en af os. Uanset hvad – har hun fortjent en hel æresport. Det skylder vi en kollega som hende, der aldrig nogensinde gør tingene halvt.