Hannes høje karat!

Nogle gange ligger guldet lige foran dig. Du skal bare bukke dig og samle det op. Næsten sådan er det med vores kollega siden 2005, Hanne Smedegaard Skov.

Siden årsskiftet har Hanne haft fast mødetid i vores administration, fordi hun byttede sin rolle ud som bygningsmaler for at blive konduktør/projektleder.


Skiftet har krævet omstilling fra Hannes side og oplæring fra vores øvrige projektledere. Men alt er gået, som vi på forhånd havde håbet. På flere store projekter løfter Hanne nu ansvar som det styrende bindeled imellem vores kunder og bygningsmalere.
Det siger næsten sig selv, at vi ikke kunne ønske os nogen bedre end netop Hanne til det job. Med sin bygningsmaleruddannelse har hun indgående kendskab til håndværket, ligesom hun kender vores kultur og normkrav til kvalitet.


Derudover kan Hanne i samspillet med vores kunder trække på sine kompetencer fra tiden indenfor detailhandel. Oprindeligt er hun nemlig uddannet i salg og service hos Elses Guld & Sølv i Viborg. Hanne forklarer nærmere:
- Jeg var sådan set meget glad for at arbejde i butik. Men fordi mit familieliv med to små børn konfliktede med åbningstiderne, var en ny uddannelse den eneste udvej for mig. Valget faldt ret hurtigt på malerfaget, da jeg altid har holdt af at bruge mine hænder. Så i en alder af 28 år gik jeg i voksenlære som bygningsmaler.


Stillingen som konduktør havde vi slået offentligt op, og den søgte Hanne efter et længere tilløb.
Hendes overvejelser gik på, at hun med jobbet ville skulle sige farvel til det faste malersjak, hun i flere år har været en del af. En trist udsigt.
Hertil ville det blive goddag til computerarbejde, som hun følte sig rusten i, samt en grundlæggende ulyst til at være ny i job. – Omvendt talte et skadet knæ og lysten til nye udfordringer for et skift. Hun ville jo trods alt forblive i faget og på sin arbejdsplads gennem sytten år.
Alt det har Hanne lagt bag sig. Hun er, som vi i ledelsen havde stor tiltro til, landet fantastisk i jobbet.