Professionelle i gulvbehandling

Med flere års erfaring, det rette udstyr, et godt håndelag og omfattende indsigt i produkter og behandlingsteknikker er vi svære at ’slå i gulvet’. Vi behandler både gulve i træ og gulve i beton m.m.

Gulvafhøvling og
gulvslibning

Det er en gulvafhøvling, der skal til, hvis gulvet er meget slidt med ridser og revner, eller hvis det har været udsat for fx en vandskade. Vi foretager gulvafhøvling af massive trægulve i planker eller parket uanset træsort. Det gør vi med så stor præcision, at trægulvet bagefter hverken fremstår med slibespor eller niveauforskelle. Afhængig af plankernes/stavenes tykkelse vil gulvafhøvling endda kunne foretages flere gange i løbet af gulvets levetid. Når gulvet er afhøvlet og/eller let afslebet, fjerner vi selvfølgelig alt slibestøv før den aftalte efterbehandling påbegyndes.

Bestil os til følgende efterbehandlingstyper:

  • Naturolie
  • Hvidolie
  • Bejdsning
  • Hvid lak
  • Klar lak i mat eller blank
  • Ludvoks i natur eller hvid

Epoxybehandlede gulve

Epoxybehandlede gulve er slidstærke. De er ikke bare ideelle i industrien, hvor gulve typisk belastes hårdt. Epoxygulve er også populære i private hjem, på kontorer og lign., hvilket dels skyldes udtrykket, dels at epoxygulve er vedligeholdelsesvenlige. Epoxy, der er en stærk, tokomponent maling, anvendes især i garager, værksteder, kældre, køkkener og butikker. Langt de fleste gulvtyper kan males med epoxy. Hos Carsten Sørensen har vi erfaring med epoxybehandling af diverse betongulve og flisebelagte gulve.

Maling af betongulve

Hvis et gulv står i rå beton, opstår der nemt pletter, der kan være svære at fjerne. Er gulvet til gengæld malet, kan det meget nemmere rengøres. Det er ikke uvæsentligt på steder, hvor hygiejne og arbejdsmiljø er afgørende. Desuden kan farven tilpasses efter smag og malingen kan enten være epoxy eller alm. vandbaseret gulvmaling. Tag os gerne med på råd.

Maling af trægulv

Det er sjældent, at vi hos Carsten Sørensen bestilles til at male et trægulv. Når det sker, skyldes det ofte, at gulvet er så ældet og tyndslidt, at det ikke længere muligt at afhøvle. Her kan maling af gulvet være en god løsning. Efter let afslibning, udspartling af revner, gamle sømhuller og lign. vil gulvet med maling se ensartet ud, holde længere og være nemmere at vedligeholde.
– Handler det derimod alene om indretning og mode, plejer vi at rådgive til ekstra omtanke. Et malet trægulv kan nemlig ikke få sit oprindelige udtryk tilbage.

Kontakt

Line Sjørup
Servicechef/Konduktør

M: 22 49 96 90