Miraklerne på sprøjteværkstedet…

Møbler med affektionsværdi og slidt interiør får en ny chance på vores sprøjteværksted i Viborg. Mere bæredygtigt bliver det næppe, og vi har selvfølgelig styr på arbejdets gældende miljø-, sundheds- og sikkerhedskrav.

På vores sprøjteværksted, der er udstyret med sprøjte-, varmekabiner og et moderne udsugningsanlæg, oplever vi stor efterspørgsel.

Her sprøjtemaler vi alt fra reolsystemer, gamle gyngestole, hele køkkener og messestande - til vinduer, døre og gerigter. Med andre ord nærmest alting, og farverne vælger du helt selv. Vi maler efter farvesystemerne RAL og NCS og kan også lakere med klar lak.

Om malingen og lakken på sprøjteværkstedet

Den indfarvede maling og klare lak, vi benytter til sprøjtelakering, er vandbaseret og formaldehydfri af kvaliteten PU (polyutrehan-acryl). PU-maling har flere fordele:

  • Meget lysægte
  • Slidstærk og bl.a. velegnet til køkken/bad
  • Godkendt til brug på legetøj (EN 71-3)

Hvad er prisen for sprøjtelakering?

Det gode resultat med en flot finish afhænger af et godt forarbejde. Af den grund udbeder vi os ofte fotos af emnet/erne, der skal males. Det giver os de bedste forudsætninger for at vurdere omfanget af det forarbejde, der kræves for at skjule småfejl, revner og lign. Herunder er det klart, at der er prismæssig forskel på fx låger med fals, riller og udskæringer kontra glatte låger.

Kontakt os for tilbud her qxio-ios-arrow-thin-right

Hvad kræver vi af dig før sprøjtelakering?

Når vi skal sprøjtemale for dig, skal du aflevere emnet/erne rengjorte. Brug ikke skrappe rengøringsmidler – bare aftørring med en fugtig klud opvredet i vand tilsat lidt alm. opvaskemiddel. Bemærk, at du også bør afmontere fx greb, hængsler, låsekasser osv., hvis du ikke vil have disse malet med.

OBS. I særtilfælde kan vi tilbyde at hente og bringe emnerne for dig, ellers skal du som udgangspunkt selv sørge for dette, når du har indgået en aftale med os om pris og dato for levering. 

Kontakt

Line Sjørup
Servicechef/Konduktør

M: 22 49 96 90