Stort og småt fra os
– sådan med den brede pensel…

Nadia er hver torsdag fritaget fra skole for at prøve malerfaget af hos os

15-årige Nadia Østergaard Knudsen har siden sensommeren haft en fast mødedag hos os. De andre dage går hun på Nordre Skole i Viborg, og sådan fortsætter det som udgangspunkt til sommerferien.

John har sit på det tørre!

Regn er godt for afgrøderne og for de af vores bygningsmalere, der ikke skal male udenfor.

For John Rohde, der er konduktør hos os på 9. år, spænder vejret sjældent ben for noget som helst. Og skulle det ske, er John kendt for at være løsningsorienteret. 

Faglig stolthed over renoveringen af Nr. Vinge Kirke

Ca. 20 km. øst for Viborg ligger der en gammel kirke fra middelalderen. Den hedder Nr. Vinge Kirke, og den er vi kommet til at kende rigtig godt. 

Håndværksmæssig aktie i ’Koldkrigsmuseet REGAN Vest’

Hele 60 meter under jorden i Rold Skov ligger bunkeren, REGAN Vest. Den blev i al hemmelighed opført i 1960’erne for at huse den siddende regent og regering i tilfælde af atomkrig. Herfra skulle Danmark ledes gennem krigs- og krisesituationen.

Hannes høje karat!

Nogle gange ligger guldet lige foran dig. Du skal bare bukke dig og samle det op. Næsten sådan er det med vores kollega siden 2005, Hanne Smedegaard Skov.

Malerlærlinge på spændende opgave for Viborg Teater

Annie Lund Jensen og Maria Filtenborg Spliid er i malerlære på hhv. 3. og 2. år,  og de havde ikke på forhånd turdet drømme om, at de i deres læretid ville få så spændende opgaver som i tilfældet på Viborg Teater.

Yes – kom så, Kille…

Vi hepper på Kille, når hun senere i denne måned konkurrerer med andre bygningsmalere i Oslo.

Her er medarbejderen, de fleste virksomheder vil give alt for at få, men hun er vores!

Vores Majken Dahl Andersen er den type, som fx ’Ude og Hjemme’ ville elske at skrive en artikel om. Nu gør vi det for dem.