Malerarbejde i nybyggeri

Som malere er vi blandt de sidste i den håndværksmæssige proces i forb. med nybyggeri, ombygning og tilbygning. Vi fuldender værket, siges der. – Ja, mange af vores bygningsmalere mener ligefrem, at det giver deres job en ekstra dimension. Positiv forstås!

Vi klarer malerarbejdet i nybyggeri for såvel private som for bygmestre, ligesom vi tager store opgaver ind ifm. fagentrepriser for byggebranchen.

Forudsætningen for et godt resultat

I hver eneste sag, hvor vi maler i nybyggeri eller i om- og tilbygninger, gør vi os umage for at indfri de forventninger, der ligger til grund for aftalen.

Vi går som udgangspunkt aldrig på kompromis med noget. Hverken rengøring, afdækning, grunder eller tørretid. Alligevel vil det perfekte resultat afhænge af, hvor godt håndværkerne før os har gjort deres arbejde.

Med vores maleruddannelse kan vi selvfølgelig redde meget med fugemasse, spartelmasse og maling i god kvalitet. Dog vil lysindfald fra både naturlige og kunstige kilder næsten altid afsløre ujævnheder og lignende.

Heldigvis hører det nu til sjældenhederne.

Valg af farve

Hvis nybyggeriet er arkitekttegnet, er farvevalget ofte foruddefineret. Ellers kan du trygt tage os med på råd!

Vi har teoretisk indsigt i farver og farvesammensætning. Det er fx ikke uden betydning for oplevelsen af et rum, om farven har en kold eller en varm undertone. Endelig kan rummet være med fast interiør, der ønskes fremhævet af vægfarven. Enten på en enkelt flade, flere eller samtlige.

Kontakt

Carsten Sørensen
Administrerende direktør & Tilbudsansvarlig

M: 22 49 96 93