Under den behandlede overflade…

I 1989 blev vi grundlagt som malerfirma i Viborg af malermester Carsten Sørensen. Heraf vores navn: Malerfirma Carsten Sørensen A/S. Det er ret ligetil – ligesom os!

Blandt landets bedste

Vores viden om malerfagets teknikker, produkter og materialer før og nu – samt vores mangeårige malererfaring – positionerer os blandt landets bedste malervirksomheder.

Dette er vi på samme tid dels stolte, dels ydmyge omkring. Det kan gå skævt for selv den bedste, har vi desværre selv erfaret.

Grundet uheldige omstændigheder måtte vi i foråret 2021 indgive konkursbegæring. Men takket være nye investorer lykkedes det heldigvis kort efter at genrejse virksomheden og beholde over 70% af vores dygtige malere m.fl.

Dem gør vi os nu stor umage for at fastholde. Ja, og tiltrække flere. Derfor har vi ikke alene fokus på selve driften. Medarbejdernes trivsel har også væsentlig betydning. Ingen malere, ingen kunder. Ingen kunder, ingen malervirksomhed!

Med administration og sprøjteværksted i Midtjylland, satellitkontor i Aarhus og medarbejdere, der bor med geografisk spredning, løfter vi hos Carsten Sørensen maleropgaver overalt i Jylland. 

Både store og små maleropgaver

Vi deltager både i omfattende udbud i byggebranchen og håndterer forespørgsler på enkeltstående maleropgaver i private hjem. Hver gang med lige stor entusiasme og i absolut respekt for de aftaler, det fører til.

Kontakt

Line Sjørup
Servicechef/Konduktør

M: 22 49 96 90